u4ilishte
 

Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/souvarna/public_html/re/templates/yoo_subway/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/souvarna/public_html/re/libraries/cms/application/site.php on line 266

Стари и нови песни за най-важното - 2007г.

Стари и нови песни за най-важното - 2007г.На 21 май 2007 година от 9 ч. до 13 ч. и от 13.30 ч. до 16 ч. в училище “А.С. Пушкин “се състоя второто издание на песенния фестивал на руски език – “Споемте, друзья!”, под надслов „ „Стари” и „нови” песни за главното”.Различни причини доведоха до това, фестивалът да се състои във физкултурния салон на училището, но от това желанието на участниците да се представят добре и да спечелят любовта на публиката не намаляха.

Незабравими ще останат изпълненията на учениците от горен курс.

Изпълненото с преливащи емоции участие на Михаела и Илко от 11 а, завършило с шеметно изстрелване на ризата на изпълнителя в публиката.

Подготвеното с много желание труд и щателно обмисляне красиво изпълнение на Веси от 11 а.

Груповото представяне на 9 г клас с г-жа Мария Демирева.

Пламенното изпълнение на дуета Деян 8 г и г-жа Венелина Дянкова.

Докосващите душата песни на Любэ, изпети от Владо от 9 г и Калоян от 10 а.Бързият ритъм на песента на 10 а и г-жа Люба Станева.

Участващото с интересни песни за втори път трио Ксения, Рени и Бойка от 10б.

Вълнуващият глас на Яница от 10 в и трепетния танцьор Ангел от 11 а / вече традиционен участник във фестивала/.

Почти речитативното, но много искрено изпълнение на ученици от 10 г на малко известна песен на Висоцки.

Стремежът на участници и публика към красотата, към словото, към музиката, към емоцията бяха двигателят на тази искрена изява на творческото начало.

 

Люба Станева  

Тест онлайн