u4ilishte
 

Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/souvarna/public_html/re/templates/yoo_subway/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/souvarna/public_html/re/libraries/cms/application/site.php on line 266

Културно – информационна сесия 2006 г.

През лятото на 2006 година от 22.06 до 30.06 с ученици от училище “А. С. Пушкин” гр. Варна, с ръководител Люба Станева, бе проведена културно – информационна сесия в Русия. Основната цел на сесията беше общуването на руски език в автентична руска среда и запознаване с основните туристически обекти в руската столица. Сесията бе организирана със съдействието на лицензирана туристическа агенция “Елей” и с любезното гостоприемство на Академията на труда и социалните отношения - учебно заведение с 85 годишна история.
Седем дни учениците имаха възможността да се потопят в руската действителност, да усетят напрегнатия ход на времето в столицата Москва, да се разходят в сърцето на руската страна – Кремъл, да опознаят забележителностите на града.
Най-смелите и подготвените се възползваха от възможността да положат изпит за международно признат сертификат за владеене на руски език и успешно се представиха, а всички участници в сесията получиха сертификат, удостоверяващ обучението им по програма “Да поговорим на руски в Русия”.

Люба Станева  

Тест онлайн